Kurser

Usui/Holy Fire III Reiki 1

Om du själv vill utöva Reiki erbjuder jag workshop för självbehandling eller behandling till andra. Det är bra ifall du tidigare har fått en Reikibehandling. Innehåll: föreläsningar, diskussioner, meditationer och praktiska övningar. Här är exempel på vad vi kommer att gå igenom:

 • Rei-ki och de olika nivåerna
 • Holy Fire Reiki
 • Hur Placeringar och Tändningar fungerar
 • Hur Reiki fungerar och vad den kan användas till
 • Historik
 • Reikiidealen
 • Gassho-meditationen
 • Praktiska övningar

Kursavgift: 2.000 kr. Kursmanual och diplom ingår samt frukt och fika. Hösten 2020 i Kalmar och Karlskrona.


Usui/Holy Fire III Reiki 1 inkl mindfulness

Denna kurs är utöver innehållet i Reiki I, se ovan, även övningar i mindfulness. Den passar dig som vill få verktyg till självbehandling och kommer att arbeta vidare hemma. Du ser fram emot en förändring! Den passar även dig som vill behandla andra vid möten med klienter.

Kursavgift: 2.900 kr. Kursmanual och diplom ingår samt frukt och fika. Hösten 2020 i Kalmar och Karlskrona.


Usui/Holy Fire III Reiki 2

I den andra kursen får du tillgång till symboler som ökar Reikisystemets styrka och användbarhet. Vi kommer att gå igenom både teori varvat med praktiska övningar. Här är exempel på vad som ingår:

 • Repetition av Reiki I
 • Holy Fire-kärlek
 • Reiki II-symboler och dess betydelse
 • Koki-ho
 • Jacki-kir joka-ho
 • Test symboler
 • Gyoshi-ho
 • Praktisera reiki med symbolerna
 • Enkaku chiryo distansreiki

Förkunskaper: Reiki 1. Kursavgift: 2.900 kr. Diplom ingår samt frukt och fika. Hösten 2020 i Kalmar och Karlskrona.


Usui/Holy Fire III Reikimaster inkl avancerad reikikurs

I den här kursen kommer vi att använda kristaller och stenar med Reiki: Hur man använder en kristall för att sända Reiki oavbrutet. Att göra ett Reikigitter som kontinuerligt sänder Reiki till dig själv och till andra; för distanshealing, personligt helande, mål och manifestationer. Förklaring av Usui Dai Ko Myo-symbolen och memorering av symbolen samt test. Vi praktiserar Usui mastersymbol till varandra vid behandlingar. Vi utför en rörelsemeditation. Förklaring av egenskaper, fördelar och användning av Holy Fire-symbolen, praktisera att teckna den samt symboltest. Diskussion om En sann Reikimasters värderingar och andliga inriktning. Förklaring av Helande eld-tändning. Praktisera Reiki med Holy Fire och förklara hur Holy Fire-meditation praktiseras. Genomgång av etisk kod och kursstandard.

Förkunskaper: Reiki I och II samt dokumentation av minst 10 reikisessioner, inlämnas före kursen. Usui/Holy Fire III Reikimaster-manual inklusive Avancerad Reikikurs ingår. Fika och frukt ingår.

Datum: enl ök, 3 dagar. Tid: 9.00 – ca 17.00, i Kalmar och Karlskrona. Kursavgift: 9.100 kr. Anmälningsavgift 1.000 kr. Resterande belopp betalas in senast en vecka före kursstart. Vid förhinder återbetalas ej anmälningsavgiften.


Yophie självläkningskurs

Denna praktiska självläkningskurs bygger på Yophie Mind-Body-Soul Quantum Healing, Ishnol Inspirationskällan – www.reikicoaching.se.  

Vi övar på tankens kraft, förlåtelsens- och den villkorslösa kärlekens helande kraft samt själens kraft. Samtidigt ger jag dig healingverktyget i Reiki grundkurs.

Kursavgift: 2.222 kr. Hösten 2020 I Kalmar och Karlskrona. 2 dagar, återträffar ingår i priset.


Bli mer mindful –  distanskurs 8 veckor

Upplever du att du har för lite tid? Känner du dig stressad? Svårt att sova?

Denna kurs bygger på vetenskaplig forskning och är till för dig som vill prova på mindfulness för att öka din livskvalitet och få balans i livet. Regelbunden träning i mindfulness har bland annat visat sig hjälpa till att minska värk, migrän, sömnsvårigheter, stress, ångest och högt blodtryck.

Under 8 veckor får du lära dig flera övningar som du kan använda dig utav i din egen vardag. Du kommer även att få veta mer om mindfulness historia, dess attityder och samtidigt ha möjlighet att arbeta med din självkänsla och ditt självförtroende på ett djupare plan.   En gång i veckan får du information och övningar att träna på när det passar dig i hemmet. Vi kommer att ha uppföljning hur veckan som gått har varit. Om du har funderingar kan du när som helst kontakta mig via mail.

Detta ingår i kursen:

 1. Hitta tillbaka till din andning
 2. Lär känna din kropp
 3. Närvaro
 4. Bara vara här och nu
 5. Tid för eftertanke
 6. Hantera dina vardagssvårigheter från offer till att observera
 7. Hantera dina tankar och din sömn
 8. Ta hand om din hälsa och din fortsatta träning

Pris: 995 kr

Kommentarer inaktiverade.