Energibehandlingar

Reiki energibehandlingar

Reiki är en mjuk och samtidigt kraftfull beröringsmetod. Reiki kan frigöra spänningar och blockeringar och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande.

Vid en behandling kan du sitta eller ligga. En fullständig behandling brukar ta ca 45-90 min och då ligger man oftast bekvämt på en behandlingsbänk. Energin förmedlas genom händerna som man håller direkt på eller en bit ovanför kroppen.

Spänningar löses upp och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Kraften kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi ökar kroppens förmåga att läka själv.

Om du väljer en reikibehandling på distans tar du emot den i ditt hem den tid vi har bokat in. Du sätter eller lägger dig för att slappna en stund före jag skickar reiki och likaså ligger du kvar en stund efter för reflektion. Du mailar mig sedan hur du upplevt reikin och jag återkopplar till dig.

Behandling 75 min: 750 kr (inkl samtal).


Gratis distanshealing måndagar kl 21.00

Med distanshealing skickas reikienergin till dig som behöver healing och vill ta emot den på önskad plats.

Du sätter eller lägger dig för att slappna av en stund före healingen, som jag sänder under 30 minuter. Därefter tar du det lugnt ytterligare en stund innan du stiger upp.


Reikimind – halvdagsträff

Känner du att det är dags för en förändring? Vi träffas under 4 timmar och kombinerar behandling, övningar och samtal för att ge dig verktyg att komma vidare:

 • Reikibehandling
 • Mindfulness – medveten närvaro
 • Meditation
 • Coachande samtal
 • Uppföljning via mail

Pris: 1.400 kr

Välkommen att höra av dig så berättar jag mer!Angelic Reiki®

”Angelic Reiki® harmoniserar livsflödet. Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen och immunförsvaret försvagas. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen. Stress har visat sig att det kan vara något av det skadligaste som finns att utsätta kropp och själ för om inte återhämtning sker. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få tillbaka en harmoniserad livsenergi.”

Under en behandling får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktiveras kroppens egna läkande krafter, du får tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte bete dig på något speciellt sätt utan att bara vara.
Effekterna av en Reiki-behandling är:

 • Minskad stress
 • Avslappning
 • Läkning av kropp och sinne
 • Höjt immunförsvar
 • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
 • Emotionellt lugnande
 • Helande på själsnivå

Du kan få Angelic Reiki® healing på distans var du än befinner dig eller träffas vi för ett personligt möte.

Healing vid personligt möte: 700 kr, 60 min. Healing på distans: 550 kr, 45 min med återkoppling.


 

Kommentarer inaktiverade.