Energibehandlingar

Reiki energibehandlingar – nu 20 % rabatt

Reiki är en mjuk och samtidigt kraftfull beröringsmetod. Reiki kan frigöra spänningar och blockeringar och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande.

Vid en behandling kan du sitta eller ligga. En fullständig behandling brukar ta ca 45-90 min och då ligger man oftast bekvämt på en behandlingsbänk. Energin förmedlas genom händerna som man håller direkt på eller en bit ovanför kroppen.

Spänningar löses upp och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Kraften kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi ökar kroppens förmåga att läka själv.

Om du väljer en reikibehandling på distans tar du emot den i ditt hem den tid vi har bokat in. Du sätter eller lägger dig för att slappna en stund före jag skickar reiki och likaså ligger du kvar en stund efter för reflektion. Du mailar mig sedan hur du upplevt reikin och jag återkopplar till dig.

Behandling 75 min: 750 kr (inkl samtal).


Gratis distanshealing måndagar kl 21.00

Med distanshealing skickas reikienergin till dig som behöver healing och vill ta emot den på önskad plats. För att boka in dig på denna gratishealing gå in på lotusreiki.bokadirekt.se och anmäl dig, Välkommen!

Du sätter eller lägger dig för att slappna av en stund före healingen, som jag sänder under 30 minuter. Därefter tar du det lugnt ytterligare en stund innan du stiger upp.


 


Reikimind – distans 8 veckor

Upplever du att du har för lite tid? Känner du dig stressad? Svårt att sova? Är det dags för en förändring?

Reikimind, en kombination av reiki och mindfulness, passar dig som verkligen vill satsa på en förändring och lägga ner tid för övningar i mindfulness och tid för reikisessioner på distans. Reikimind ger dig avslappning och samtidigt verktyg att arbeta med övningar i hemmet under en period av 8 veckor. Du får 2 reikisessioner per vecka och nya övningar i medveten närvaro varje vecka som du övar på. Vi har uppföljning en gång i veckan och vid behov. Pris: 3.450 kr.

Reiki är en energimedicinsk metod som kan hjälpa dig till bättre hälsa och ökat välbefinnande. Exempel på effekter av reiki är avslappning, minskad stress, emotionellt lugnande, ökad kreativitet, smärtlindning, ökad medvetenhet och snabbare naturlig läkning. En reikisession löser upp spänningar och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Kraften kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi ökar kroppens förmåga att läka själv. Med en reikibehandling på distans tar du emot den i ditt hem den tid vi har bokat in. Du sätter eller lägger dig för att slappna en stund före jag skickar reiki och likaså ligger du kvar en stund efter för reflektion.

Mindfulness bygger på vetenskaplig forskning och är till för dig som vill prova på mindfulness för att öka din livskvalitet och få balans i livet. Regelbunden träning har bland annat visat sig hjälpa till att minska värk, migrän, sömnsvårigheter, stress, ångest och högt blodtryck.

Under 8 veckor får du lära dig flera övningar som du kan använda dig utav i din egen vardag. Du kommer även att få veta mer om mindfulness historia, dess attityder och samtidigt ha möjlighet att arbeta med din självkänsla och ditt självförtroende på ett djupare plan.   En gång i veckan får du information och övningar att träna på när det passar dig i hemmet. Vi kommer att ha uppföljning hur veckan som gått har varit. Om du har funderingar kan du när som helst kontakta mig via mail. Detta ingår i kursen:

 1. Hitta tillbaka till din andning
 2. Lär känna din kropp
 3. Närvaro
 4. Bara vara här och nu
 5. Tid för eftertanke
 6. Hantera dina vardagssvårigheter från offer till att observera
 7. Hantera dina tankar och din sömn
 8. Ta hand om din hälsa och din fortsatta träning

Reikimind – halvdagsträff

Känner du att det är dags för en förändring? Vi träffas under 4 timmar och kombinerar behandling, övningar och samtal för att ge dig verktyg att komma vidare:

 • Reikibehandling
 • Mindfulness – medveten närvaro
 • Meditation
 • Coachande samtal
 • Uppföljning via mail

Pris: 1.400 kr

Välkommen att höra av dig så berättar jag mer! 


Självklart arbetar jag under tystnadsplikt.

Kommentarer inaktiverade.