Tjänster

Reikibehandlingar

Reiki är en mjuk och samtidigt kraftfull beröringsmetod. Reiki kan frigöra spänningar och blockeringar och stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande.

Vid en behandling kan du sitta eller ligga. En fullständig behandling brukar ta ca 45-90 min och då ligger man oftast bekvämt på en behandlingsbänk. Energin förmedlas genom händerna som man håller direkt på eller en bit ovanför kroppen.

Spänningar löses upp och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Kraften kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi ökar kroppens förmåga att läka själv.

Om du väljer en reikibehandling på distans tar du emot den i ditt hem den tid vi har bokat in. Du sätter eller lägger dig för att slappna en stund före jag skickar reiki och likaså ligger du kvar en stund efter för reflektion. Du mailar mig sedan hur du upplevt reikin och jag återkopplar till dig.

1 behandling 60 min: 500 kr (inkl kort samtal före o efter)
3 behandlingar distans 60 min under en vecka: 1.200 kr
7 behandlingar distans 60 min under två veckor: 2.800 kr

Jag utför även reikibehandling distans till djur 30 min: 200 kr


Distanshealing – måndagar kl 20.00

Med distanshealing skickas reikienergin till dig som behöver healing och vill ta emot den på önskad plats. För att boka in dig skicka ett mail till info@lotusreiki.se senast dagen före kl 20.00 och samtidigt swisha 200 kr till 123 501 07 64. I mailet anger du namn och var du befinner dig.

Du sätter eller lägger dig för att slappna av en stund före healingen, som jag sänder under 45 minuter. Därefter tar du det lugnt ytterligare en stund innan du stiger upp.

OBS! Endast 200 kr för 45 min


Reikimind – distans 8 veckor

Kombinationen av Reiki och mindfulness, Reikimind ger dig avslappning och samtidigt verktyg att arbeta med övningar i hemmet under en period av 8 veckor. Vi har kontakt via mail och det som ingår är följande:

  • Reikibehandlingar, 45 min 3 gånger per vecka
  • Mindfulness – medveten närvaro, övningar i hemmet
  • Kontakt via mail

Pris: 4.500 kr (till ett värde av 8.800 kr)

Alternativt kan vi tillsammans sätta upp en individuell plan som passar just dig!


Reikimind – halvdagsträff

Känner du att det är dags för en förändring? Vi träffas under ca 3 timmar och kombinerar behandling, övningar och samtal för att ge dig verktyg att komma vidare:

  • Reikibehandling
  • Mindfulness – medveten närvaro
  • Meditation
  • Coachande samtal
  • Uppföljning via mail

Pris: 1.400 kr

Välkommen att höra av dig så berättar jag mer! 


Självklart arbetar jag under tystnadsplikt.

Kommentarer inaktiverade.